Snabb leverans

  Fri frakt över 649 kr

Cookie- & sekretesspolicy

Nedan hittar du vår cookie- och sekretesspolicy för alla privatkunder. Du är en privat kund om du inte agerar för ett företags räkning.

1. Sekretesspolicy – insamling och användning av personuppgifter

Med bandageshoppen.ses integritetspolicy vill vi förklara hur vi samlar in, använder och skyddar den personliga information vi har om dig. Sekretesspolicyn beskriver också dina alternativ för att få insikt och revidera informationen. Det är bandageshoppen.ses mål att skydda din personliga information, oavsett var den samlas in, vidarebefordras eller lagras.

Personlig information förstås som information som kan användas för att identifiera en person. Dvs. för- och efternamn, privat adress eller annan fysisk adress, e-postadress eller annan kontaktinformation, oavsett om de rör personens privata bostad eller arbetsplats.

2. Behandling av personuppgifter – samtycke

Om du har registrerat dig för nyhetsbrevet godkänner du att vi kontaktar dig senast mejl med nyhetsbrev och erbjudanden. Vi behandlar din e -postadress och informationen om dina köp hos oss tills den inte längre är relevant. I praktiken betyder detta tills du gör oss medvetna om att du inte längre vill ta emot mejl från oss.

Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke. Du kan göra detta antingen genom att använda länken längst ner i våra e-postmeddelanden eller genom att kontakta oss på [email protected] och ange att du inte längre vill ta emot våra nyhetsbrev och erbjudanden.

Behandling av personuppgifter – uppfyllande av kontrakt

I samband med ditt köp på bandageshoppen.se har du angett ett antal personuppgifter, inklusive särskilt:

  • Ditt namn / företagsnamn
  • Din adress
  • Din e-postadress
  • Ditt telefonnummer
  • Din betalningsinformation
  • Ditt val av leverantörsmetod

Vi behandlar dessa personuppgifter i samband med behandlingen av ditt köp, eftersom det är nödvändigt för att vi ska kunna fullfölja vår del av transaktionen och redovisningsmaterial måste enligt lagen lagras i 5 år. Informationen raderas sedan.

Om du har beställt leverans kommer informationen om ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress att överlämnas till vår leverantör av logistikprogramvara (pakelabels.dk) och fraktföretag (GLS) för att leverera dina inköp.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

4. Datasäkerhet

Oavsett om vi behandlar dina personuppgifter för att fullgöra ett kontrakt eller på grundval av ditt samtycke, kommer vi alltid att behandla dina personuppgifter säkert och konfidentiellt i enlighet med tillämplig lag, inklusive personuppgiftsförordningen och dataskyddslagen.

Din information kommer endast att användas för det ändamål för vilket den samlades in och kommer att raderas när det syftet är uppfyllt eller inte längre relevant.

Vi använder tredje part för att behandla:

Vi har ingått databehandlaravtal med dessa databehandlare, vilket är vår garanti för att de följer gällande regler för skydd av dina personuppgifter.

5. Avslöjande, invändning, ändring, dataportabilitet och radering

Du kan alltid kontakta oss för att ta reda på vilken av dina personuppgifter vi har. Detta kan göras genom att kontakta:

Bandageshoppen.dk
Nørregade 24D, 4600 Køge
Danmark
[email protected]

Om det finns fel i vår information kan du alltid begära att den rättas så att vi har de rätta, precis som du har rätt att få informationen i ett standardformat (dataportabilitet). Om du vill ha en ändring eller dataportabilitet är du också mycket välkommen att skriva till oss på ovanstående e-postadress.

Om du inte längre vill att vi behandlar dina personuppgifter eller begränsar behandlingen av dina personuppgifter kan du också skicka oss en begäran till ovanstående e-postadress.

Om du vill återkalla ditt samtycke till behandlingen av din e-postadress (så att vi kan skicka dig vårt nyhetsbrev och relevanta erbjudanden) kan detta göras när som helst genom att klicka på en länk i det enskilda nyhetsmeddelandet.

Om du vill klaga på bandageshoppen.se: s e-postbehandling av dina personuppgifter kan detta göras till danska dataskyddsmyndigheten, på adressen Borgergade 28,5., 1300 Köpenhamn, telefon 33 19 32 00 e-post: [email protected]